Arr. 6: TukTuk en Boerengolf

Boerengolf en TukTuk

Met één van onze partners in het Vechtdal hebben wij een leuk arrangement voor u samengesteld.

Voor deze activiteit verwijzen wij u naar VechtdalExpress.

U wordt welkom geheten op de boerderij van VechtdalExpress in Rheeze met koffie/thee en iets lekkers. Na te zijn bijgepraat komen de TukTuk’s voorrijden. Er volgt een uitgebreide instructie en iedereen mag eerst een oefenrondje rijden. Daarna kunt u op weg met de TukTuk voor een twee uur durende tocht door ons mooie Vechtdal. Halverwege de route komt u bij BoerengolfBoerderij ’t Schöttincksflier in Stegeren.

De TukTuk’s kunnen voor de boerderij op de parkeerplaats gezet worden waarna u via het bospad naar de BoerengolfBoerderij wandelt. Helemaal bijgekomen van het eerste deel van de rit met de TukTuk onder het genot van een kopje koffie, thee of fris met iets lekkers leggen wij de spelregels van het Boerengolfspel aan u uit. Boerengolf is een leuk spel dat in groepen tegen elkaar wordt gespeeld. Onderweg zijn er diverse hindernissen. Een deel van het spelveld bevindt zich tussen de koeien. De koeienvlaaien zorgen voor de nodige hilariteit. Bij het vlot kunt u extra bonuspunten verdienen. De groep die met de minste punten het hele parcours heeft gelopen, heeft gewonnen.

Na deze spannende strijd is het tijd om u op te maken voor het tweede deel van de route met de TukTuk. U zult via een ander stukje Vechtdal weer terugrijden naar de boerderij van VechtdalExpress.

Voor dit arrangement hebben wij een samenwerking met VechtdalExpress.
In elke tuk tuk kunnen 3 personen.
De persoon die rijdt moet 24 jaar of ouder zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs.

Dit arrangement is enkel mogelijk op afspraak.

Prijs arrangement: € 45,00 p.p.

Contact

Alex en Gerjande Buitenhuis-Veurink
Karshoekweg 1
7737 PP Stegeren

BOERENGOLFBOERDERIJ
www.boerengolfboerderij.nl
06 37 15 56 93

ZORGBOERDERIJ
www.schottincksflier.com
0529 45 72 70